Reducerat pris! MultiPlus-II 48/3000/35-32, 230V, GX Expandera

MultiPlus-II 48/3000/35-32, 230V, GX

Victron Energy

PMP482306000

Nyhet

VICTRON ENERGY PMP482306000, MultiPlus-II GX är en växelriktare/laddare med inbyggt enhetsnätverk.

Läs mer

10 125,00 kr

13 500,00 kr tax incl.

-25%

VICTRON ENERGY PMP482306000, MultiPlus-II GX är en växelriktare/laddare med inbyggt enhetsnätverk. MultiPlus-II GX kommunicerar med en solcellsladdare, batterier och andra enheter för att styra ett nätanslutet, icke-nätanslutet eller fjärrstyrt kraftverk. Den klarar av parallelldrift för ökad effektutgång, eller ökad batterladdningshastighet och MultiPlus-II GX kan även ställas in för trefasdrift. En mängd avancerade funktioner - såsom oavbruten strömförsörjning, inställning av belastningsgränser och komplettering av begränsad tillgång på nätström med batteriström - kan alla styras direkt från din telefon eller smarta enhet. Även fjärrstyrning är möjligt.

En MultiPlus-II med LCD- och GX-funktion
MultiPlus-II GX integrerar en MultiPlus-II växelriktare/laddare och en GX-enhet med en display för 2 x 16 tecken.

Display och Wi-Fi
Displayen läser av parametrar från batteri, växelriktare och solcellsladdningsregulator. Du kan få tillgång till samma parametrar med en smarttelefon eller en annan enhet som är anpassad för Wi-Fi. Användningsområden:
MultiPlus-II GX är avsedd att användas när det krävs ytterligare gränssnitt för andra produkter och/eller fjärrövervakning, som t.ex. nätanslutna eller icke-nätanslutna energilagringssystem och vissa mobila applikationer.

Parallell- och trefasdrift
Endast en GX-enhet krävs för parallell- och trefasdrift.

GX-enhet
Den integrerade GX-enheten innehåller:

Ett BMS Can-gränssnitt. Detta kan användas för att ansluta till ett kompatibelt CAN-bus hanterat batteri. Observera att detta inte är en VE.Can-kompatibel port.
En USB-port.
En Ethernetport.
En VE.Direct-port.

Victron Energys produktsida: https://www.victronenergy.se/inverters-chargers/multiplus-ii-gx